All About Parenting
Fii cel mai bun părinte care poți fi pentru copilul tău
Creat de Urania Cremene
400 Lei/lunar
Durata: 13 luni
Cumpără
All About Parenting
400 Lei/lunar
Durata: 13 luni
Cumpără

All About Parenting este primul program online de parenting din România care te ajută să devii cel mai bun părinte care poti fi pentru copilul tău. Oricine poate să crească un copil, dar oare poate oricine să educe un copil? Vei învăța cum poți să-ți ajuți copilul să devină un adult sănătos, echilibrat fizic, mental, emoțional și spiritual. Vei afla cum să rezolvi conflicte și probleme, cum să relaționezi când totul merge strâmb, când suferă, când râde. Impactul tău va face o mare diferență în felul în care copilul tău va crește.

Cuprins

12 capitole 316 episoade durata 31:27:15

Autorul programului

Urania Cremene
Urania Cremene
Expert Parenting

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România. Cu o experiență de peste 15 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. 

În ultimii 4 ani, Urania a organizat sute de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 80.000 de părinți din toată țara.

Parentingul a devenit pentru ea o pasiune și, totodată, o nevoie, acum mai bine de 9 ani, odată cu pregătirea ei de a deveni mamă. 

Ce spun cei care au urmat programul